2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Renovering af badeværelse

Få professionel rådgivning og renovering af dit badeværelse 

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse? 
Så tilbyder vi hos 2M Murerservice ApS professionel badeværelsesrenovering og andre former for total ombygning og renoveringer, i bl.a. Hvidovre, Rødovre, Valby og omegn.
At lave et nyt badeværelse kan være dyrt og kompliceret, fordi der stilles høje krav til de materialer der bliver brugt, samt udførelsen af arbejdet, fordi badeværelset til dagligt bliver udsat for fugt og vand. Hvis badeværelset ikke er lavet ordentligt, kan der opstå udfordringer og alvorlige skader - hvilket kan ende med at blive rigtig dyrt. Derfor anbefaler vi altid at bruge en kvalificeret fagmand, til at stå for ansvaret. 

Højeste kvalitet indenfor murerarbejde og materialer 

2M Murerservice ApS er et professionelt og erfarent murerfirma, der kan hjælpe dig med at renovere dit badeværelse, lige efter dine behov og ønsker. Vi er yderst kompetente murer, der har fokus på murerarbejde i højeste kvalitet samt god service. Vi holder os opdateret indenfor tendenser og trends - og der er ikke den opgave inden for udskiftning eller renovering af badeværelse, som vi ikke har styr på.
Skal du have lagt nye fliser i badeværelset, eller skal badeværelset have en ny fugning? Så hjælper vi også gerne med det. 
Vi benytter leverandører, der har markedets bedste materialer og produkter - så vi sikrer os, at du får et nyt badeværelse i højeste kvalitet, der lever op til dine ønsker. 

Renovering af badeværelse pris: Hvad koster et nyt badeværelse? 

Vores priser afspejler den konkrete opgave, og det er meget individuelt, hvor meget din badeværelsesrenovering kommer til at koste. Hos 2M Murerservice giver vi altid gode priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten! 

- Få et godt tilbud på renovering af badeværelse i Hvidovre, Rødovre og Valby

Er du interesseret i en konkret pris, eller i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse.
Vi har beliggenhed i Hvidovre, men kører også gerne i Rødovre, Valby og omegn. 
Ring på telefon 28 40 15 94 eller skriv til vores e-mail 2mmurerservice@gmail.com.​

Kontakt os

Firmainfo

Menu