2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Renovering af badeværelse eller totalombygning

Drømmer du om en renovering af badeværelse? Hos 2M Murerservice ApS ved vi, at badeværelset, som køkkenet, har stor betydning for indbyggerne i et hus.

​Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted, hvor mennesker mødes, er badeværelset i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og dit velvære.

​Vi tilbyder badeværelsesrenovering og andre former for totalombygning for kunder i bl.a. Hvidovre, Glostrup og Rødovre.

​Få professionel rådgivning omkring dit badeværelsesprojekt

Vi ser os selv som yderst kompetente, ikke mindst når det kommer til rådgivning omkring renovering af badeværelse. Vi lytter til dine behov. Skal du have lagt nye fliser på badeværelset, eller skal badeværelset have en total ombygning?

​Vi er med i både tendenser og trends, og der er ikke den opgave inden for udskiftning eller renovering af badeværelse, som vi ikke har styr på.

Vi anvender markedets bedste produkter

Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et nyt badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

​Hvad koster en renovering af badeværelse?

Vores priser afspejler den konkrete opgave, og det er meget individuelt, hvor meget lige præcis din badeværelsesrenovering kommer til at koste. Er du interesseret i en konkret pris, eller i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse.​

Ring på telefon 28 40 15 94 eller skriv til vores e-mail 2mmurerservice@gmail.com.​

Kontakt os

Firmainfo

Menu