2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Renovering af hus

Professionel renovering af hus og lejlighed

Skal du have din bolig renoveret? 
Så kan vi hos 2M Murerservice ApS hjælpe dig med dit projekt i Hvidovre, Rødovre, Valby og omegn.

Vi tilbyder kompetent murerarbejde indenfor både renovering af hus, lejlighed, badeværelser og andre typer af murerarbejde. 

2M Murerservice ApS er et proffessionelt murerfirma, der kan hjælpe med en gennemgribende renovering af facaden på din bolig, som både kan sænke din el-regning, udnytte husets kvadratmeter bedre, samt øge ejendomsværdien. Vi har mange års erfaring inden for murerfaget, og går aldrig på kompromis med kvalitet. Når vi renoverer huse og lejligheder, er det altid ud fra en skræddersyet løsning, der er tilpasser dine ønsker, behov og økonomi. 

Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt.Vi hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse, samt de dokumenter, der skal sendes med byggetilladelsen - så det bliver nemt og enkelt for dig.

Renovering af hus kan øge din ejendomsværdi 

Uanset hvor stor eller lille renoveringen af huset, lejligheden eller det bestemte rum er, vil det altid betyde øget ejendomsværdi. Selv hvis du ikke renoverer for at øge værdien af din ejendom, vil det altid være en fordel at have en sund ejendomsværdi, hvis du på et tidspunkt af en eller anden årsag, skal sælge din bolig.  
Aller vigtigst er dog den glæde og værdi, en renovering kan tilføre dig i hverdagen, uanset om det er en mindre opfriskning eller en gennemgribende renovering. 

Renovering af hus pris: Hvad koster en renovering af hus? 

Prisen på renovering af huse og lejligheder afhænger naturligvis af projektets omfang, samt valg af materialer. Der er stor forskel på, om det er enkelte værelser, et badeværelse, køkken eller hele huset der skal renoveres.

Hos 2M Murerservice ApS giver vi gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet og materialerne. 

 - Få et godt tilbud på renovering i Hvidovre, Rødovre og Valby

Kontakt os gerne og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt murerarbejde. Få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og din bolig. Vi giver samtidig gerne et godt og uforpligtende tilbud på renovering. 
Ring på tlf: +45 28 40 15 94 eller skriv en mail til 2mmurerservice@gmail.com

Firmainfo

Menu