2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Pudsning af væg, hus og facade

Få professionel pudsning af væg, hus og facade

Har du brug for at få en væg-, hus- eller en facadepudsning? 
Så tilbyder vi hos 2M Murerservice ApS kompetent murerarbejde, som blandt andet pudsning af væg, hus og facade i Hvidovre, Rødovre, Valby og omegn. 
Der kan være flere årsager til, at man overvejer at få pudset vægge, facade eller hele huset. Puds kan give dit hus nyt liv, og få det til at fremstå nyere og flottere, og ikke mindst øge husets værdi. 
Men pudsning kan være en udfordrende opgave, der kræver hårdt arbejde med godt håndværk og gode teknikker. Bliver pudsningen ikke lavet ordentligt i første omgang, er det svært at rette op på, og i de fleste tilfælde resulterer det i, at pudsen skal bankes af igen og pudses op fra ny. Vi hjælper dig gerne med at få pudset væg, hus eller facade - så du slipper for, at stå med ansvaret og det hårde arbejde.

Fordele ved pudsning: 

Få en flot og ensartet facade
Får væg, hus eller facaden til at se ny ud 
God bund for efterfølgende overfladebehandling
Og så giver vi kvalitets pudsning, til en god pris! 

Pudsning i højeste kvalitet

Hos 2M Murerservice ApS har vi mange års erfaring indenfor forskellige former for murerarbejde. Vi hjælper gerne dig med professionel pudsning, men kan også være behjælpelige med renovering af hus, lægning af klinker eller fugninger og meget mere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og fokuserer altid på, at vores håndværk og materialer er i højeste kvalitet. Vi sørger samtidig for, altid at være opdateret på teknikker, værktøjer og tendenser, så vi altid kan tilbyde den højeste håndværksmæssige kvalitet. 

- Få et uforpligtende tilbud på pudsning i Hvidovre, Rødovre og Valby 

Har du brug for kompetent rådgivning, eller mere information, så er ud meget velkommen til at kontakte os på tlf: +45 28 40 15 94 eller skriv en mail til 2mmurerservice@gmail.com
- Vi giver også gerne et tilbud pudsning af væg, hus og facade. 

Kontakt os

Firmainfo

Menu