2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Omfugning af murværk

Trænger dit murværk til at blive omfuget?

Hos 2M Murerservice ApS udfører vi omfugning af murværk med silikone ved alle former for byggeri i bl.a. Hvidovre, Glostrup og Rødovre. Det gælder alt lige fra nyopførte huse til renovering af badeværelser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på omfugning af murværk til dig.

Skadet og ødelagte fuger som kræver omfugning, kan også være med til at isoleringen af huset ikke er helt optimal. I sådanne tilfælde vil man have en unødig højere varmeregning. Men vores murere vil altid gennemgå dit hus i forbindelse med fugning af murværket, så din facadeisolering er helt i top, og du undgår at betale for varme der går til spilde.

​Fugning af murværk og fliser med silikone

Silikonefugning hæfter godt på de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre vækster.

​Skal fliserne på badeværelset skiftes, tilbyder vi en elastisk silikonefugning, der forhindrer vand i at trænge ind i vægge og ned i gulve. Vores kvalitets produkter er din sikkerhed ved omfugning af murværk.

​Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 procent og er derfor velegnet til steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig en smule.

​Hvad koster omfugning af murværk?

Vores priser på omfugning af murværk afhænger i høj grad af opgavens størrelse og omfang. Eksempelvis er der prisforskel på, om vi blot skal fuge fliserne i badeværelset, eller om der er tale om fugning af hele huset.

​Er du interesseret i en konkret pris, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 40 15 94 eller e-mail 2mmurerservice@gmail.com.

Firmainfo

Menu