​✔ Skræddersyede løsninger ✔ Spar penge på elregningen ✔ Udnyt husets kvadratmeter

Omfugning af murværk ved alle former for byggeri

Trænger dit murværk til at blive omfuget? Hos 2M Murerservice I/S udfører vi omfugning af murværk med silikone ved alle former for byggeri i bl.a. Hvidovre, Glostrup og Rødovre. Det gælder alt lige fra nyopførte huse til renovering af badeværelser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på omfugning af murværk til dig. 

Fugning af murværk og fliser med silikone

Silikonefugning hæfter godt på de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre vækster.

Skal fliserne på badeværelset skiftes, tilbyder vi en elastisk silikonefugning, der forhindrer vand i at trænge ind i vægge og ned i gulve. Vores kvalitets produkter er din sikkerhed ved omfugning af murværk.

​Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 procent og er derfor velegnet til steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig en smule.

Hvad koster omfugning af murværk?

Vores priser på omfugning af murværk afhænger i høj grad af opgavens størrelse og omfang. Eksempelvis er der prisforskel på, om vi blot skal fuge fliserne i badeværelset, eller om der er tale om fugning af hele huset.

Er du interesseret i en konkret pris, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 40 15 94 eller e-mail 2mmurerservice@gmail.com

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, diverse nyheder og gode tilbud.

Følg os

​Indhent et Gratis tilbud

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

2M Murerservice I/S

Bymuren 13, 4. th.

2650 Hvidovre

​CVR: 39684632

Kontakt