2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Lægning af klinker og fliser

Flisemurer i Hvidovre, Rødovre, Valby 

Skal du have lagt nye klinker eller fliser i dit hus?
Så tilbyder vi professionel lægning af klinker og fliser, for både private og erhverv i Hvidovre, Rødovre, Valby og omegn.
Klinke- og flise lægning er en kompliceret opgave, hvor det anbefales at man benytter sig af en fagperson, der har viden og erfaring indenfor faget. 
Hos 2M Murerservice ApS tilbyder vi at lægge fliser og klinker i stort set alle typer materialer, og står gerne klar med kompetent vejledning og rådgivning. 
Vi er et professionelt murerfirma, med mange års erfaring indenfor faget, hvilket gør, at vi kan finde den bedste løsning, der passer bedst til dit projekt og dine ønsker. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og de materialer vi anvender, og vi har øje for selv de mindste detaljer. 

Hvad koster lægning af klinker og fliser?

Prisen på lægning af fliser og klinker afhænger af omfanget på opgaven. Men vi giver altid gode og fair priser, uden det går på kompromis med kvaliteten af arbejdet og materialerne. 
For at kunne give en nærmere pris, afhænger det af:
- Størrelsen på arealet
- Om vi skal fjerne nuværende fliser og klinker
- Om klinkerne og fliserne selv er indkøbt
- Evt. lægning af klinker og fliser i bestemte mønstre 
 
For mere information om pris, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere. 

Kontakt i dag og få et godt tilbud på lægning af klinker og fliser

Har du brug for kompetent rådgivning eller professionel lægning af klinker og fliser? Så kontakt os allerede i dag på tlf: +45 28 40 15 94 eller skriv en mail til 2mmurerservice@gmail.com

Kontakt os

Firmainfo

Menu