2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Fugning af vinduer

Fugning af vinduer i Hvidovre, Rødovre og Valby 

Trækker det ind gennem dine vinduer? Skal vinduerne skiftes eller er du måske i gang med et nybyggeri? 
Så kan 2M Murerservice ApS hjælpe dig, med at fuge dine vinduer, så de holder tæt i alt slags vejr. Vi sikrer dig fugning i højeste kvaltiet, hvor kun de bedste materialer bliver anvendt, så du er garanteret et flot og holdbart resultat. 
 
Fugning af vinduer har til formål at holde vinduerne i din bolig tætte, så der ikke kommer koldt luft eller vand slipper ind. Når vi fuger mellem ydermuren og vinduet, er det for at sikre, at der ikke kommer vand ind - mens fugning af den indvendige mur og vinduet, sørger for, at der ikke slipper koldt luft ind.
Utætte fuger kan nemlig resultere i forringet isolering, som kan påvirke din bolig og indeklimaet, for ikke mindst at nævne varmeudgifterne. 
Vinduesfugning kan virke som en simpel opgave, men det er ikke så ligetil. Man skal nemlig tænke på fugt, kondens, åndbarhed, diffusionsåben og diffusionstæt. Derfor anbefaler vi, at lade en professionel fugemand påtage sig arbejdet og ansvaret. 

Mange års erfaring og ekspertise 

Hos 2M Murerservice ApS har vi mange års erfaring indenfor fugninger, vinduer, renoveringer og andre former for byggeri - og vi tør derfor garantere et tilfredsstillende resultat. Vi fokuserer på godt håndværk i højeste kvalitet, god service samt effektiv arbejdskraft.
Vi udfører alle typer af fugninger f.eks.også fugning af badeværelse i Hvidovre, Rødovre, Valby og omegn. 

Få en god pris på fugninger af vinduer i Hvidovre, Rødovre og Valby

Har du brug for en fugemand til at hjælpe dig med fugningerne ved dine vinduer, eller noget helt andet? Så er du meget velkommen til at kontakte os, og få en god snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Vi går meget op i at have en god dialog med vores kunder, så vi sikrer at du få det resultat du ønsker. 
- Kontakt os på tlf: +45 28 40 15 94 eller send en mail til 2mmurerservice@gmail.com

Kontakt os

Firmainfo

Menu