2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Fugemand

Professionel fugemand 

M2 Murerservice ApS er et proffessionelt murerfirma, der specialiserer sig inden for fugning.

Med mange års erfaring som fugemand, tilbyder vi effektive og holdbare løsninger, der kan beskytte din bolig bedst muligt i mange år frem. 
Hos 2M Murerservice ApS udfører vi alle former for fugearbejde, eksempelvis fugning af badeværelse og fugning af vinduer - hos os er ingen opgave for stor eller for lille. 
Vi udfører murerarbejde for private og erhverv i Hvidovre, Rødovre, Valby og omegn. 

Fugning er en meget vigtigt del i et byggeri, da det skal holde din bolig tæt mod vand og vind, og kunne holde varmen inde. Derudover skal materialerne også kunne holde til de skiftende vejrforhold, der er under alle fire årstider. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten 

Som kvalificeret fugemand, går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi lægger vægt på godt håndværk og god service, hvor aftaler og deadlines bliver overholdt. Vi benytter os altid af de bedste materialer og produkter på markedet, og finder altid de helt rette materialer til det konkrete fugeprojekt. På den måde er du er sikret god kvalitet og holdbarhed, som du kan få glæde af i mange år. 

Din fugemand i Hvidovre, Rødovre og Valby 

Har du brug for en kompetent fugemand? Så er du meget velkommen til at kontakte os
Vi tilbyder professionel rådgivning, og finder gerne den bedste løsning til dig og din bolig. Vi giver også gerne en god pris på dit fugeprojekt. 
Ring gerne på tlf: +45 28 40 15 94 eller send en mail på 2mmurerservice@gmail.com

Kontakt os

Firmainfo

Menu