2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Facaderenovering

Facaderenovering i Hvidovre, Rødovre og Valby 

Trænger facaden til en renovering? 
Så har vi hos 2M Murerservice ApS mange års erfaring med facadeisolering og facaderenovering af villaer, etageejendomme og fabriksbygninger.

Vi kan tilbyde dig effektive og holdbare løsninger, skræddersyet efter din bolig og dine ønsker. 

2M Murerservice ApS er et proffessionelt murerfirma med håndværk i højeste kvalitet og som altid anvender de bedste produkter og materialer, der sikrer en flot facade, som du kan glæde dig over i mange år. 
Vi tilbyder alle former for murerarbejde, renovering af hus, fugning og meget mere. Vi befinder os primært i områderne nær Hvidovre, Rødovre og Valby, men kommer også gerne i andre byer.

Derfor er facadeisolering en god idé

Facadeisolering er en udvendig isolering, hvor der foretages isolering af ydervæg, som efterfølgende pudses og males, så bygningen fremstår flot. 

Facadeisolering forlænger facadens og dermed boligens levetid, og bidrager også til en lavere varmeregning, et bedre indeklima, mindre støj og færre fugtproblemer. Vi kan fremvise en lang række eksempler på, hvordan facadeisolering både er æstetisk og funktionel.

Giv facaden nyt liv med facaderenovering 

Trænger husets facade til en opfriskning? Så kan det være en god ide med en facaderenovering. Renovering af facaden er en relativt billig måde, at give facaden et nyt liv og få huset til at fremstå nyt og pænt udvendigt.
Når man får lavet en facaderenovering, kan man med fordel få lavet isolering af facaden i samme omgang, samt omfugning af murværket så husets ydre fremstår flot og nyt.

Hvad koster en facaderenovering?

Er du interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

​Ring og hør mere på telefon 28 40 15 94 for Martin, 22 31 82 91 for Michael eller skriv til e-mail 2mmurerservice@gmail.com.​

Kontakt os

Firmainfo

Menu