2M Murerservice ApS - Din sikkerhed for professionelt håndværk!

Facadeisolering og facaderenovering af ydervæggene

Trænger facaden til en renovering eller en efterisolering af ydervægge? Hos 2M Murerservice ApS har vi i mange år arbejdet med facadeisolering og facaderenovering af villaer, etageejendomme og fabriksbygninger.

​Vi arbejder primært i områderne nær Hvidovre, Glostrup og Rødovre, men kommer også gerne i andre byer..

​Derfor er facadeisolering en god ide

Facadeisolering er en udvendig isolering, hvor der foretages isolering af ydervæg, som efterfølgende pudses og males, så bygningen fremstår så smuk som før.

​Facadeisolering bidrager til en lavere varmeregning, et bedre indeklima, mindre støj og færre fugtproblemer. Vi kan fremvise en lang række eksempler på, hvordan facadeisolering både er æstetisk og funktionel.

Giv facaden nyt liv med en facaderenovering

Er husets facade blevet kedelig at kigge på, eller trænger den bare til et nyt look, kan det være en god ide med en facaderenovering. Renovering af facaden er en relativt billig måde at give facaden et nyt liv og få huset til at fremstå nyt og pænt udvendigt.

Når man får lavet en facaderenovering, kan man med fordel få lavet isolering af facaden i samme omgang, samt omfugning af murværket så huset ydre fremstår flot og nyt.

​Hvad koster facadeisolering?

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på facadeisolering eller facaderenovering, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

​Ring og hør mere på telefon 28 40 15 94 for Martin, 22 31 82 91 for Michael eller skriv til e-mail 2mmurerservice@gmail.com.​

Kontakt os

Firmainfo

Menu